Vevőszolgálat

A disztarcsa.com internetes kereskedelmi rendszert a GFX Design Kft. üzemelteti.

Adószám: 14368776-2-42
Cégjegyzék szám ill. váll.engedély száma: 01-09-900826
A cégbírósági végzés kiállítója: Fővárosi Törvényszék mint Cégbíróság
Képviselő: Gáspár Olivér

Az áruház működése

A nálunk kapható termékek legtöbb esetben specifikusak, ezért telephelyünkön raktárkészleten csak bizonyos termékekből tartunk. Így az áruház rendeléses rendszerben működik. A dísztárcsa mintákat megtekintheti személyesen a telephelyünkön, de azonnali megvásárlásra a legtöbb esetben nincs lehetőség. Miután Ön megrendelte a terméket, azután a raktárainkból nekünk is be kell kérnünk a terméket. Ez magyaráza a néhány esetben akár egy hétnél is hosszabb átfutási időt.

A megrendelés után a terméket alábbi lehetőségek szerint veheti át:

1. Átvétel a telephelyen.

A megrendelt terméke(ke)t telephelyünkön veheti át, a megrendelés végén sms-ben, vagy e-mail-ben megadott napok bármelyikén, a megadott időszakokban.

Bankkártyát nem tudunk elfogadni, csak készpénzes fizetésre van lehetőség telephelyünkön.

Címünk: AsiaCenter
1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
keleti (jobboldali) szárny, I. emelet, I. utca
Telefon: 06 70 282 0100
E-mail: info@disztarcsa.com

Nyitva tartás (telephelyes áruátvételhez és személyes ügyintézéshez): szerdán, csütörtökön és pénteken 9-17 óráig, hétfőn és kedden zárva tartunk

A lenti interaktív téképen láthatja telephelyünk pontos helyét.

A térképet távolíthatja, közelítheti, és ha a Térkép feliratra kattint akkor a kép átvált rajzolt térkép nézetre.


2. Kiszállítás

Az áruházban megrendelt termékeket a Sprinter futárszolgálat szállítja ki.
Szállítási idő a megrendeléstől számított 4-8 munakanap.

Az utánvétel díja Magyarország egész területére az alábbiak szerint alakul:
0-10.000 Ft - 1450 Ft
10-20.000 Ft - 2090 Ft
20-40.000 Ft - 2600 Ft
40-80.000 Ft - 3450 Ft
80-150.000 Ft - 4200 Ft
A fenti opciókkal kapcsolatos, valamint egyéb kérdéseivel kérjük, keressen bennünket a fent megtalálható bármelyik elérhetőségünkön!

Bárminemű kérést, észrevételt, a fenti opciókkal kapcsolatos, valamint egyéb kérdéseit, az esetleges reklamációt vagy panaszát az alábbi elérhetőségeken várunk: info@disztarcsa.com
Postacím: Wirtuu Webáruház Kft. 1038 Budapest, Tamás u. 14/a.
Készséggel válaszolunk minden levélre.

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről ITT olvashat.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletről mint a távollevők között kötött szerződésekről, és az elállás jogáról ITT olvashat.

Közlemény

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium törvénymódosítása szerint 2008. március 31-étől a csomagküldő kereskedés üzlethelyiség nélkül folytatható kereskedelmi tevékenységnek minősül.

A vevőszolgálati helyiség fenntartására vonatkozó kötelezettség eltörlése a csomagküldő kereskedés esetében hosszú ideje meglévő igény volt a szakma részéről. A fogyasztók a távértékesítés során őket megillető jogaikat a kereskedővel való személyes találkozás nélkül is érvényesíthetik, pl. elállási joguk gyakorlásakor a hibás vagy nem kívánt terméket postán küldik vissza a kereskedőnek. A Wirtuu Webáruház Kft. telephelyén továbbra is lehetőség van minden ilyen jellegű ügy személyes intézésére.

Tovább visszük a sikert!
A csomagtertalca.com sikerén felbuzdulva arra gondoltunk, hogy a dísztárcsa.com web- áruház létrehozásával leg- alább annyi örömet és megelégedést nyújthatunk a vevőinknek, mint a már jól ismert csomagtértálcás áru- házunkkal.

Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-78841/2014